Нічна атака ворога на Миколаїв: пошкоджені будинки, газопровід і водогін

Вночі російські загарбники атакували ракетами С-300 Миколаїв та громади області – пошкоджені будинки, газопровід, водогін, горів буксир та поштове відділення.

Про це вранці в четвер, 22 вересня, інформує пресслужба ОВА.

“22 вересня близько 00:15 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, попередньо зенітно-ракетними системами С-300. Внаслідок чого пошкоджено багатоповерхові будинки, вибиті вікна, газопровід, водогін, подвір’я кінотеатру та театру, адміністративні будівлі. Також о 01:21 внаслідок ракетного обстрілу виникла пожежа складського приміщення.

Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 21 вересня о 12:20 під ворожим обстрілом було с. Полігон Шевченківської громади, села Дмитрівка та Парутине Куцурубської громади.

Влучання фіксувалися переважно за населеними пунктами.

Також за інформацією оперативного командування “Південь”, реактивними снарядами росіяни тричі атакували район Національного історико-археологічного заповідника “Ольвія” в напрямку Парутиного. Без жертв та постраждалих.

Зранку 22 вересня, о 05:55, в с. Калинівка Воскресенської громади внаслідок ракетного обстрілу виникла пожежа поштового відділення. Без жертв та постраждалих.

Під постійним вогнем залишаються села, розташовані на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Читайте також:
ЗСУ знищили дві російські установки С-300, з яких ворог обстрілював Миколаїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна