Адвокат Медведчука в Києві відмовився захищати його у справі про “агента КДБ”

У четвер, 22 вересня, мало розпочатися підготовче засідання суду за позовом Віктора Медведчука проти видання “Новое время”, проте його адвокат раптово відмовився вести цю справу.

Про це розповів головний редактор видання Віталій Сич на сторінці у ФБ. 

Йдеться про позов, пов’язаний з матеріалом від 2019 року, в якому стверждувалося, що з середини 70-х років Медведчук “співпрацював з КДБ”.

“Хочете смішну історію ? У нас сьогодні мав бути суд з Медведчуком. Це все”, — написав Сич.

Захист Медведчука намагався домогтися спростування цієї інформації, однак після того, як кум Путіна був обміняний на українських захисників, його адвокат подав заяву про самовідведення, у зв’язку з чим розгляд справи було перенесено на 11 листопада 2022 року.

“Тепер він офіційно не лише патентований агент КДБ, а й державний зрадник. Адвокат сьогодні відмовився представляти інтереси Медведчука”, — зазначив головний редактор видання.

Читайте також:
У СБУ розповіли, що буде із судовими справами Медведчука після його обміну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна