Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю, – Залужний про мобілізацію в РФ

Жодні заяви військово-політичного керівництва Російської Федерації не вплинуть на готовність України боротися за свою свободу.

Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив  у фейсбуці в середу, 21 вересня.

“Збройні сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію РФ проти нашої держави. Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в Росії є тому підтвердженням”, – заявив Залужний.

Він зауважив, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України.

“Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю – чи добровільно, чи за мобілізацією”, – заявив Залужний.

Нагадаємо, вранці 21 вересня президент РФ Володимир Путін у спеціальному зверненні повідомив, що підписав указ про часткову мобілізацію. Заходи щодо реалізації указу розпочинаються того ж дня.
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що в межах часткової мобілізації передбачено призов 300 тисяч резервістів.

Читайте також:
Залужний і Забродський – про війну в 2023 році: умови звільнення Криму та ракетні “привіти” російській глибинці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна