Росіяни намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища на Харківщині, – зведення Генштабу

Російські військові намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, розташованого на річці Сіверський Донець у Харківській області.

Про це ввечері в вівторок, 20 вересня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Внаслідок терористичних дій російських військ за поточну добу постраждала інфраструктура більш як 20 населених пунктів. Серед них Слов’янськ, Сіверськ, Соледар, Бахмут, Вугледар, Степне, Нікополь та Очаків.

У населеному пункті Печеніги Чугуївського району Харківщини окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, успіху не мали”, – йдеться в повідомленні.

Це водосховище використовується для промислового, комунального і сільськогосподарського водопостачання Харкова, рибного господарства та рекреації. Воно розташоване на відстані 80 км від обласного центру.

Читайте також:
Вереснева офензива: як відбувалося звільнення Харківщини. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна