Росія перекидає із Сирії в Україну підрозділи 217-го парашутно-десантного полку ЗС РФ, – зведення Генштабу

Російська Федерація ухвалила рішення про підготовку і перекидання своїх військових із Сирії на війну в Україні.

Про це ввечері в вівторок, 20 вересня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Через невдале проведення заходів прихованої мобілізації, військово-політичним керівництвом Російської Федерації прийнято рішення щодо виведення підрозділів 217-го парашутно-десантного полку з території Сирійської Арабської Республіки та їх подальшої підготовки до перекидання на територію України”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня британське агентство Reuters уже повідомляло, що Росія може вивести свій військовий контингент, який бере участь у громадянській війні в Сирії на стороні урядових сил Башара Асада, щоб перенаправити його на війну з Україною.
Також РФ підштовхнула Сирію до переговорів – Москва прагне зміцнити свою позицію та позицію Асада у випадку, якщо їй доведеться повністю передислокувати сили в Україну, де вона зазнає приголомшливих втрат.

Читайте також:
Пушилін звернувся до Путіна із закликом приєднати “ДНР” до Росії “щонайшвидше”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна