Росія формує нові підрозділи за зразком Другої світової війни, – Генштаб

Російське військове командування формує нові підрозділи для війни проти України, застосовуючи практику часів Другої світової війни.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ у вівторок, 20 вересня.

Так, зазначається, що противник продовжує вживати заходів щодо поповнення втрат та формування резервних підрозділів. 

“За наявною інформацією, на базі 36 окремої мотострілецької бригади 29 загальновійськової армії Східного військового округу, що дислокується в населеному пункті Борзя Забайкальського краю, триває формування чотирьох стрілецьких батальйонів. Комплектування офіцерських посад в зазначених батальйонах здійснюється за рахунок викладачів Далекосхідного вищого загальновійськового командного училища”, йдеться у зведенні. 

Раніше повідомлялось про формування морського стрілецького полку на базі Чорноморського вищого військово-морського училища у тимчасово окупованому Севастополі. 

“Російське військове керівництво під час формування зазначених підрозділів продовжує застосовувати практику часів Другої світової війни, що свідчить про суттєві проблеми і прорахунки”, – наголошують у ГШ. 

Читайте також:
Росіяни використовують загороджувальні загони, щоб зупинити відступ своїх військ, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна