У Кривому Розі стабілізували водопостачання після ворожих ударів по дамбі

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області триває ліквідація наслідків ворожих ракетних ударів по гідротехнічних спорудах, водопостачання вдалося стабілізувати.

Про це в п’ятницю, 16 вересня, повідомив голова криворізької військово-цивільної адміністрації Олександр Вілкул.

“На гідротехнічних спорудах міста продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Водопостачання міста стабілізовано”, – написав він.

Цієї ночі окупанти обстріляли Зеленодольську громаду в Криворізькому районі – без втрат, повідомив голова ДніпроОВА Валентин Резніченко.

Загалом у Дніпропетровській області було 6 нічних обстрілів Нікопольського та Криворізького районів. Росіяни били з “Градів” та важкої артилерії по чотирьох громадах, уточнив Резніченко.

У Нікопольському районі під обстріл із “Градів” та важкої артилерії потрапили місто Нікополь, Червоногригорівська та Марганецька громади.

Найгарячіше було у Нікополі: три обстріли, понад 40 російських снарядів.

У Нікополі поранено 57-річну жінку. Пошкоджено 11 багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, дитячий садок, центр соціального обслуговування, кілька підприємств, газопроводи та лінії електропередач.

У Червоногригорівській громаді пошкоджено багатоповерхівки та магазин – без втрат.

Нагадаємо, ввечері 14 вересня окупанти випустила вісім крилатих ракет по гідротехнічній споруді у Кривому Розі – дамбі Карачунівського водосховища.
Президент Володимир Зеленський заявив, що мета цього теракту росіян – затопити місто.

Внаслідок атаки була підтоплена понад сотня будинків та подвір’їв. Щоб знизити рівень води, аварійники підривали греблю в районі Чорногорки.

Наступного дня російські військові знову вдарили по району, де розташовані гідротехнічні споруди.

Читайте також:
На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.