Військові РФ вкрали на Харківщині кілька сотень цивільних авто, везуть в бік Луганська, – ГШ

Військові РФ вкрали на Харківщині кілька сотень цивільних авто, везуть в бік тимчасово окупованого Луганська, в причепах – награбоване майно.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у вівторок, 13 вересня.

“Російські окупаційні війська продовжують мародерство. Так, на ділянці траси Старобільськ – Луганськ, у напрямку на Луганськ, відзначено близько трьохсот цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом – російські військові”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що схожа тенденція спостерігається у населених пунктах тимчасово захоплених територій на півдні України. 

У місті Пологи Запорізької області російські окупанти виламують ворота приватних гаражів, забирають у місцевих жителів приватні автомобілі.

У Новій Каховці Херсонської області загарбники масово почали вивозити меблі та побутову техніку з тимчасово залишених осель.

Читайте також:
“Вони тікали, як миші”: десантники 25-ї бригади розповіли про бої за Ізюм. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна