По Харкову росіяни завдали 5 ракетних ударів за добу, в області постраждали 8 людей

Російські війська за минулу добу завдали п’ять ракетних ударів Харкову, пошкодили об’єкт критичної інфраструктури та виробничі приміщення.

Про це вранці в четвер, 8 вересня, інформує голова ХарківОВА Олег Синєгубов.

“За добу росіяни завдали п’ять ракетних ударів по інфраструктурі Харкова. Після півночі окупанти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300.

Пошкоджені об’єкт критичної інфраструктури, приміщення на території виробництва. На цю хвилину постраждалих немає”, – вказав він.

В області завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах.

Після другої години ночі від кількох ударів окупантів постраждали двоє жінок у Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували із вибуховими та осколковими пораненнями. Пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди, виникли пожежі.

Крім того, протягом доби медики госпіталізували двох людей у Чугуївському районі, ще одного – в Харківському, трьох – в Ізюмському, серед них дитина 2 років. Стан постраждалих – середній.

“Військові Збройних сил України успішно відбили атаки росіян в районах населених пунктів Питомник, Григорівка та Руські Тишки. Також відбили наступи окупантів в районі села Дібрівне, Барвінківської громади. На всіх напрямках ЗСУ тримають позиції”, – додав Синєгубов.

Читайте також:
Трофейний “Тигр” патрулює на вулицях Харкова. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.