У Харкові після ворожого обстрілу трьох людей дістали з-під завалів живими

У Харкові з-під завалів житлового будинку, по якому російські військові вранці завдали ракетного удару, рятувальники дістали трьох людей.

Про це вранці у вівторок, 6 вересня, повідомив міський голова Ігор Терехов.

“Рятувальники розбирають завали в центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку вже врятували трьох людей – двох жінок та чоловіка. Попередньо не постраждали”, –  написав мер.

Він додав, що рятувальні роботи тривають.

Керівник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов уточнив, що зруйновано три поверхи в центральній частині п’ятиповерхового будинку. Також неподалік виявлено вирву – це друга ракета.

Мер Терехов в ефірі національного марафону також зазначив, що житлова будівля отримала дуже серйозні пошкодження, друга будівля, яку також зачепило ракетними ударами, пошкоджена не так сильно.

Нагадаємо, близько 9:30 війська Російської Федерації завдали ракетного удару по будинку в центрі Харкова, трохи пізніше прогримів ще один вибух, унаслідок якого постраждала адміністративна будівля.

Читайте також:
Повітряні сили збили російський гелікоптер Ка-52 і знищили 5 із 6 крилатих ракет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна