Ударом по Криворіжжю рашисти знищили нафтобазу

Російські війська ввечері завдали удару по Криворізькому району Дніпропетровщини та знищили нафтобазу.

“Ввечері, приблизно о 19-й годині, ворог наніс два ракетних удари по Криворізькому району. Наслідки з‘ясовуються”, – перший повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

У ДСНС уточнили: “Вже надвечір ворог вдарив ракетами по Карпівській громаді Криворізького району. Знищена нафтобаза та всі запаси палива там. Сталася сильна пожежа. Працюють вогнеборці. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань з’ясовується”.

Перед тим удень 5 вересня під обстрілами були Криворізький та Нікопольський райони.

Зокрема, опівдні в Апостолівській громаді через обстріл “Ураганами” сталася пожежа в господарчій споруді – снаряд влучив у газопровід.

Всього в громаді пошкоджено 13 житлових будинків, кілька автівок, два газопроводи та три десятки сонячних панелей.

Одна жінка 1936 року народження загинула. Троє осіб отримали поранення – жінки 59 та 78 років і 72-річний чоловік, їх госпіталізовано.

У Нікопольському районі обстріли російської артилерії спричинили загоряння в полі, вогнем знищено пшеницю й лісосмугу на площі 3,5 гектари.

Читайте також:
На Дніпропетровщині арештували навідницю російської армії з селища Преображенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна