Прикордонники показали, як б’ють по позиціях окупантів біля Святогірська. ВІДЕО

Прикордонники ведуть активну оборону в районі міста Святогірськ Донецької області та ведуть обстріл ворожих позицій.

Про це в понеділок, 5 вересня, інформує пресслужба Державної прикордонної служби України.

За допомогою БПЛА прикордонники розвідують місця дислокації військової техніки та особового складу ворога. Виявлені цілі згодом вражають мобільні групи, які пересуваються фронтом.

На відео, поширеному ДПСУ, що українська позиція облаштована на березі Сіверського Дінця біля пам’ятника Артему. Військові ведуть вогневе ураження з СПГ.

“Цього разу, по позиціях окупантів хлопці “відпрацювали” зі станкового протитанкового гранатомета. Для більшої точності вогню, паралельно військові вели коригування з дрона. Така тактика дозволяє не лише завдавати втрат ворогу, а й просуватись вперед, займаючи більш вигідні позиції для оборони”, – йдеться в повідомленні.

Місто Святогірськ на Донеччині окуповане росіянами, однак Святогірська лавра, що розташована на іншому березі річки Сіверський Донець, перебуває під контролем українських сил.

Читайте також:
На Донеччині прикордонники ліквідували ворожий склад боєприпасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна