В Херсоні ЗСУ розвалили відпочинковий комплекс, де жили окупанти

У окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи – за даними від місцевих джерел, це українські ракети знищили комплекс відпочинку, де жили російські окупанти й колаборанти.

Про це вдень у суботу, 3 вересня, повідомляє видання “Мост“.

За цими даними, ЗСУ поцілили у лазне-оздоровчий комплекс “Затерянный мир”, який належить колаборанту Володимиру Сальдо – так званому “голові” окупаційної адміністрації.

“Мост” пише, що в закладі були й готельні номери для клієнтів, які полюбляли “відпочити в інтимній обстановці”.

Також відомо, що недавно звідти виїхало чимало російських загарбників. Наразі неясно, чи була це ротація і чи заселилася в “Затерянный мир” нова партія російських військових.

За даними “Моста”, саме на верхньому поверсі розташовані готельні номери, де ймовірно жили окупанти і зрадники.

Фото: Мост

У місцевих телеграм-каналах пишуть, що після вибухів у значній частині Херсона зник мобільний зв’язок від окупантів та що виникли перебої в роботі підконтрольного росіянам інтернет-провайдера “Скай нет”.

Також повідомляють про вибухи в районі залізничного Антонівського моста і про те, що там горить система ППО.

Нагадаємо, цього ж дня після точного влучання ЗСУ в Олешках під Херсоном почав детонувати російський склад з боєприпасами.

Читайте також:
Росіяни обстріляли Миколаїв – є поранені, в області загинула 8-річна дитина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна