Російська армія відчула кадровий голод під час вторгнення, – ГУР

Російська армія відчула кадровий голод під час повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в ефірі Військового телебачення України, передає ГУР у телеграмі.

“У російській армії багато підрозділів здійснюють лише охорону й оборону об’єктів як на території РФ, так і за її межами. Крім того, Росія має потужний контингент в Сирії. Росія має розгалужену мережу військових баз на території колишнього Радянського Союзу – це і Вірменія, і Таджикистан, контингент в Нагірному Карабаху, контингент у Казахстані. Таким чином, якщо скласти це в єдине, то виходить 300-350 тисяч, які Росія може застосувати у війні проти України”, – зазначив представник військової розвідки України.

Скібіцький наголосив, що кадровий голод у збройних силах Росії яскраво проявився після численних людських втрат, яких загарбники зазнали ще з перших днів війни.

За словами представника ГУР, у березні-квітні російським керівництвом було прийнято рішення використовувати в бойових діях тільки військовослужбовців, які підписали зі збройними силами РФ відповідні контракти. “Коли в окупантів суттєво збільшилася кількість загиблих і поранених військовослужбовців, у рф стало менше охочих, які хочуть укласти контракт для проходження військової служби”, – констатував Скібіцький.

Читайте також:
Окупанти планують зміцнити оборону Криму призовниками із Москви і Санкт-Петербурга, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна