В окупованому Маріуполі росіяни активізували підготовку до “референдуму”

У тимчасово захопленому Маріуполі російські загарбники активізували підготовку до псевдореферендуму, однак намагання створити виборчі комісії безуспішні.

Про це в понеділок, 29 серпня, інформує радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“Референдум”. За нашою інформацією, з Кремля надійшла нова фантазія-вказівка – вийти на кордон Донецької області до 15.09. Тому знов оновилась підготовка до «референдуму». Намагаються сформувати чотири виборчі комісії – поки безуспішно”, – написав Андрющенко.

Він також зазначив, що одночасно голови ОСББ та КСН (“комітет самоорганізації населення”, – “Н”) отримали вказівку на уточнення персональних даних маріупольців.

“Почались масові обдзвони всіх з питанням, чи планують люди голосувати. При тому дата не оголошується, відповідають, що доведуть додатково”, – зрезюмував радник мера.

Читайте також:
У Маріуполі голодні пси розривають могили із загиблими, – мерія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна