Росіяни пробували просуватися та штурмувати на кількох напрямках, але відійшли із втратами, – ГШ

Російські окупаційні війська пробували просуватися та штурмувати на кількох напрямках, але відійшли із втратами, отримавши удар від підрозділів Сил оборони України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у понеділок, 29 серпня.

На Слов’янському напрямку окупанти намагалися покращити тактичне положення у напрямках Богородичного та Долини, успіху не мали, відійшли.

На Краматорському напрямку спроба просування у напрямку населеного пункту Івано-Дарʼївка завершилась для окупантів провалом – втратами та втечею.

На Бахмутському напрямку сили оборони України відбили наступ ворога у напрямках населених пунктів Соледар, Весела Долина, Бахмут та Кодема.

На Авдіївському напрямку наступальними та штурмовими діями противник намагався просунутися у напрямках Марʼїнки, Первомайського та Невельського, отримав відсіч та відступив.

На Новопавлівському напрямку окупанти невдало спробували наступати у напрямку Павлівки.

На Південнобузькому напрямку штурмовими та наступальними діями ворог намагався покращити тактичне положення неподалік Потьомкиного, зазнав втрат та ретирувався.

Читайте також:
ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині, – “Каховка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна