Російські військові висміюють Шойгу за неефективне керівництво, – розвідка Британії

Репутація міністра оборони РФ Сергія Шойгу серед солдатів та офіцерів російської армії перебуває на вкрай низькому рівні.

Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє пресслужба міністерства оборони Великої Британії в понеділок, 29 серпня.

“Нещодавно незалежні російські ЗМІ повідомляли, що через проблеми, з якими стикається Росія у війні проти України, міністр оборони РФ Сергій Шойгу тепер відсторонений від російського керівництва, а оперативні командувачі безпосередньо інформують президента Путіна про хід війни”, – йдеться в повідомленні.

У міноборони Великої Британії наголосили, що Шойгу, який більшу частину своєї кар’єри провів у будівельному секторі та в міністерстві надзвичайних ситуацій, вже давно не вдається подолати репутацію людини, що не має військового досвіду.

“Російські офіцери та солдати з безпосереднім досвідом участі у війні, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне та віддалене від реалій керівництво, адже прогрес Росії зупинився”, – додали у відомстві.

Нагадаємо, наприкінці лютого Сергій Шойгу пропонував міністру оборони України Олексію Резнікову підписати акт капітуляції, однак Резніков відповів, що може лише прийняти капітуляцію РФ.

Читайте також:
Шойгу заявив, що Кремль спеціально гальмує свою “спецоперацію”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна