“Азов” відкрив набір для нових бійців. ВІДЕО

“Азов” запрошує на службу до свого підрозділу в Збройних силах України.

Про це йдеться в заяві полку, опублікованій в понеділок, 29 серпня.

“Нам потрібні добровольці, мотивовані та стресостійкі бійці, що готові повністю присвятити своє життя боротьбі та разом з нами здолати всі перешкоди на шляху до перемоги.

Для чинних військовослужбовців є можливість переведення з інших частин.

Ми – велика братерська спільнота близьких за духом воїнів, об’єднаних колективною мотивацією до боротьби та надзвичайною жагою до переможних звитяг. Вірність кожного перевірена боєм, потом, кров’ю та часом.

Тут добре знають, що таке честь і гідність, а в своїх душах плекають лише найвищі моральні якості та найкращі людські чесноти. Адже все це й має містити в собі шляхетна мілітаристична еліта, до якої прагне кожен з бійців”, – заявили в “Азові”.

Читайте також:
Катерина Прокопенко: Теракт в Оленівці – це кров на руках тих організацій, які виступали гарантами для захисників “Азовсталі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна