На Сумщині повісився колишній СБУшник, підозрюваний у виправдовуванні окупантів

На Сумщині вчинив самогубство полковник Служби безпеки України, якого підозрювали у виправдовуванні російських окупантів.

Про це в четвер, 25 серпня, інформує місцеве видання Sumy.Today із посиланням на пресслужбу прокуратури Сумської області.

“У День Незалежності вкоротив собі віку один із колишніх керівників спецпідрозділу «Альфа» УСБУ в Сумській області, полковник СБУ, якого правоохоронці підозрювали у «виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників» – ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування кримінального провадження стосовно колишнього правоохоронця було вже завершене, справу готували для направлення до суду.

Зазначається, що чоловік під час слідства визнавав свою вину.

Видання із посиланням на власні джерела інформує, що “в передсмертній записці підозрюваний просив вважати його каяття недійсним”.

Читайте також:
На Сумщині контррозвідка затримала ворожих агентів, що збирали дані про дислокацію ЗСУ на прикордонні. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна