Росія схиблена на датах: ГУР закликає українців бути обережними на День Незалежності

Головне управління розвідки Міністерства оборони закликає українців бути особливо обережними на День Незалежності через підвищену загрозу ракетних ударів та провокацій з боку ворога.

Про це в понеділок, 22 серпня, інформує пресслужба ГУР МОУ.

“Є підвищена загроза ракетних ударів і інших провокацій, як всередині країни, так і зовні. росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути готовими до того, що і День Незалежності буде атаковано. Україна до цього готова.

Те, що в Росії залишається ще велика кількість ракет – нехай і не високоточних – це правда, біди вони можуть народити ще багато. Це не зламає ані дух, ані волю до спротиву… і хід війни. Але повітряна тривога – це серйозний сигнал, всі на нього мають зважати.

Особливо 23 та 24 серпня – це не просто слова, треба бути особливо обережними”, – заявив представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

Читайте також: 
Росіяни бояться контрнаступу ЗСУ на День Незалежності, – ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна