Інформаційний тур “Новинарні” на Чернігівщину

Дмитро Лиховій
головний редактор “Новинарні

Реалізуємо комунікаційну стратегію.

Наприкінці минулого тижня “Новинарня” на пропозицію Valentyna Klymenko виїжджала на Чернігівщину – Ічня, Парафіївка, Качанівка, Тростянець.

Представили наше видання. Говорили про війну й перемогу, інформаційну політику й інформаційну гігієну, про історію та важливість її уроків у сучасному контексті. Прокрутили зокрема відео про князя Острозького з YouTube-каналу “Новинарні“. Подарували мерчові футболки найактивнішим учасникам діалогу, авторам запитань. А зустрічалися з нами переважно вчителі, бібліотекарі, книгочити, місцева інтелігенція.

Можливо, вибірка не зовсім показова, але для мене особисто стало відкриттям, що люди дедалі менше дивляться телевізор і дедалі більше читають телеграм-канали. Власне, на запитання, звідки ви дізнаєтеся новини, ліс рук – про тг-канали, майже ніхто – ТБ.

Якщо так, то умовна “труха” може мати більший вплив на формування громадської думки, ніж національний телемарафон.

А так – Ічнянщина більше знатиме про “Новинарню“, а наш тг-канал отримав більше підписників 😉

поїздка Новинарні на Чернігівщину (31) поїздка Новинарні на Чернігівщину (15) поїздка Новинарні на Чернігівщину (1) поїздка Новинарні на Чернігівщину (32) поїздка Новинарні на Чернігівщину (30) поїздка Новинарні на Чернігівщину (23) поїздка Новинарні на Чернігівщину (22) поїздка Новинарні на Чернігівщину (21) поїздка Новинарні на Чернігівщину (13) поїздка Новинарні на Чернігівщину (20) поїздка Новинарні на Чернігівщину (18) поїздка Новинарні на Чернігівщину (17) поїздка Новинарні на Чернігівщину (5) поїздка Новинарні на Чернігівщину (16) поїздка Новинарні на Чернігівщину (29) поїздка Новинарні на Чернігівщину (39) поїздка Новинарні на Чернігівщину (12) поїздка Новинарні на Чернігівщину (11) поїздка Новинарні на Чернігівщину (8) поїздка Новинарні на Чернігівщину (7) поїздка Новинарні на Чернігівщину (6)
<
>

Ще родзинки – укриття-“кінотеатр” в ічнянському Будинку культури; Качанівський палац, зоряне небо і крики нічних птахів у заповіднику; чудовий дендропарк НАНУ в селі Тростянець при колишньому маєтку гетьмана Скоропадського із дубами, які обіймав Його Ясновельможність (до речі, отам би зробити музей ЯПГ!); розумнющі дівчата-волонтерки в Тростянці – внутрішні переселенки із Сумщини; так довго без мобільного інтернету не пам’ятаю коли востаннє й був.

Дякуємо за гостинність!

Треба буде з’їздити ще.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна