Начальника УСБУ в Кіровоградській області виявили мертвим: ЗМІ пишуть про самогубство

У Кропивницькому знайшли мертвим начальника УСБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Про це повідомляє місцеве видання “Гречка“.

“СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана у повному обсязі та проаналізована, ми проінформуємо суспільство”, – повідомила керівниця пресслужби СБУ Юлія Ткач.

“За інформацією ЗМІ, начальник управління СБУ в Кіровоградській області Олександр Наконечний вчинив самогубство. Джерела в правоохоронних органах підтвердили інформацію та повідомили подробиці. За попередньою версією, полковник перебував за місцем проживання та здійснив з пістолета один постріл собі у голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці”, – зазначив у своєму телеграм-каналі депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь.

За інформацією видання “Обозреватель“, тіло Наконечного з проникним вогнепальним пораненням близько 22:50 у суботу, 20 серпня, у квартирі виявила його дружина.

Джерела видання стверджують, що, за попередніми даними, він застрелився з нагородного пістолета.

Наконечний обіймав посаду начальника УСБУ в Кіровоградській області з початку 2021 року.
До призначення на Кіровоградщину два роки працював у відділі контррозвідки та понад десять – у підрозділі по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю київського главку СБУ. Мав звання підполковника.

Читайте також:
Мер Кривого Рогу від ОПЗЖ Павлов знайдений застреленим. Вбивство чи самогубство?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна