Росіяни обстріляли Миколаїв ракетами С-300

Російські військові вночі атакувала Миколаїв, пошкоджень зазнали Чорноморський національний університет імені Петра Могили, підприємство, будинки.

Внаслідок російської атаки одна людина поранена.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА вранці в п’ятницю, 19 серпня.

“Вночі 19 серпня, близько 4:00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені Петра Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина дістала поранення.

Також в іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією оперативного командування “Південь”, минулої доби, 18 серпня, у Миколаєві були атаковані об’єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.

Крім того, у Миколаївському районі вдень 18 серпня зафіксовані ворожі обстріли в с. Галицинове.

Від влучання касетних боєприпасів РСЗВ “Смерч” пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Троє людей зазнали поранень.

За інформацією ОВА, у Баштанському районі 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30 відбулися обстріли на території Широківської громади. Також громада зазнала обстрілів з 22:00 18 серпня до 4:00 19 серпня. Влучання зафіксовані за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, розташовані на лінії розмежування.

Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється, зазначили в ОВА.

Читайте також:
Загасити полум’я війни. Як працюють пожежники на прифронтовій Миколаївщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна