Ранковий обстріл Слобідського району Харкова: двоє загиблих, 18 поранених

Кількість загиблих внаслідок ранкового обстрілу Слобідського району Харкова зросла до двох, 18 людей поранені.

Також зросла до 20 кількість постраждалих від вечірнього обстрілу Салтівського району міста.

Про це вранці в четвер, 18 серпня, повідомив голова ХарківОВА Олен Синєгубов.

“Близько 4:30 ранку ворог здійснив пуски ще 8 ракет із Бєлгорода в напрямку Харківщини. Зафіксовані влучання ракет в Холодногірському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджені будівлі, об’єкти інфраструктури, зайнялися пожежі.

У Слобідському районі одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована. Станом на зараз  (9:14) дві людини загинули, 18 – отримали поранення, в тому числі дві дитини.

Остаточні наслідки цих влучань ще встановлюються. На місцях працюють усі спеціальні служби”, – йдеться в повідомленні.

Російські війська з вечора обстріляли три райони Харкова.

Увечері 17 серпня вони обстріляли Салтівський район міста і влучили в гуртожиток, де проживали люди з порушеннями слуху.

За даними ДСНС, о 23:38 пожежу локалізували, вранці продовжується гасіння окремих осередків пожежі та пошук людей під завалами.

За попередніми даними, в результаті руйнування житлового будинку загинуло семеро та постраждало 20 осіб, із них підрозділи ДСНС врятували чотирьох (раніше було відомо про 13 постраждалих).

А з 04:32 ранку 18 серпня росіяни завдали п’ять ракетних ударів по Харкову: влучили по Слобідському та Холодногірському районах.

У Холодногірському районі після обстрілу сталася велика пожежа й обвал в адміністративній будівлі, полум’я охопило близько півтора десятка машин біля будівлі.

В останні дні Харків знову зазнає інтенсивних обстрілів не лише вночі, а й вдень.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 176 – 18.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна