Росіяни намагалися наступати біля Новогригорівки на Миколаївщині – втекли із втратами, – ГШ

Російські окупанти намагалися наступати біля Новогригорівки Миколаївського район Миколаївської області. Зазнали втрат і втекли.

Про це ввечері в вівторок, 16 серпня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противника зосереджуються на недопущенні просування наших військ та веденні повітряної розвідки БпЛА.

Ворог продовжує обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Степова Долина, Нова Зоря, Прибузьке, Шевченко, Киселівка, Благодатне, Широке, Кобзарці, Андріївка, Добрянка, Осокорівка, Потьомкине, Трудолюбівка, Велика Костромка та Червоногригорівка.

“Росіяни завдали авіаційних ударів в районах Посад-Покровського, Білої Криниці та Лозового. Недолуга спроба наступального бою поблизу Новогригорівки завершилась для окупантів значними втратами та втечею”, – додали в Генштабі.

Читайте також:
“Це не “спецоперація”, а жорстока війна, ми тут – м’ясо”: окупант телефонує додому, – ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна