Росіяни спробували прорвати оборону ЗСУ на Харківському напрямку – отримали жорстку відсіч, – ГШ

Російські військові спробували прорвати оборону українських військ на напрямку Козача Лопань – Уди на Харківщині. Отримали відсіч і були відкинуті назад.

Про це ввечері в понеділок, 15 серпня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

На Харківському напрямку противник, для недопущення створення Силами оборони сприятливих умов для переходу у наступ, продовжує знищення військових та цивільних об’єктів із усіх наявних засобів вогневого ураження.

Вогнем танків, ствольної та реактивної артилерії робить це у районах населених пунктів Слобожанське, П’ятихатки, Ртищівка, Одноробівка, Соснівка, Слатине, Світличне, Шевелівка, Нове, Дементіївка, Питомник, Руська Лозова, Руські Тишки, Коробочкине та Протопопівка.
Окупанти задіяли авіацію для ударів біля Верхнього Салтова, Соснівки і Ртищівки.

Росіяни спробували прорвати оборону наших військ на напрямку Козача Лопань – Уди. Українські воїни жорстко зустріли загарбників та відкинули назад.

Читайте також:
“Азовці” показали знищення складу боєприпасів і ворожої техніки на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна