ОК “Південь” підтвердило, що артилерія ЗСУ розбила міст біля Нової Каховки

Пресслужба оперативного командування “Південь” підтвердила виведення з ладу ще одного мосту через Дніпро на Херсонщині – дамби Каховської ГЕС.

Про це йдеться в нічному зведенні ОК за підсумками доби 12 серпня.

“У рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки із контрольним виключенням використання його за призначенням“, – сказано в повідомленні.

Напередодні про те, що ЗСУ знищили четвертий та останній міст на Херсонщині, через який РФ перекидала техніку, заявив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Крім того, ОК “Південь” інформує, що за добу нашою авіацією нанесено 5 ударів по опорних пунктах та скупченню озброєння та техніки в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах.

Підтверджені втрати ворога за добу на Південному напрямку складають 46 рашистів, 15 одиниць броньованої, інженерної та автомобільної техніки. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

Читайте також:
Пентагон заперечує, що удар по аеродрому під Саками був завданий ракетами, – ЗМІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна