“За що мій син під кулями, ось за це?”: в Омську завалилася 5-поверхівка. ВІДЕО

У російському Омську завалилася п’ятиповерхівка, яка вже давно просила капітального ремонту і її обіцяли відремонтувати ще до кінця минулого року.

Відео поширюють у мережі у п’ятницю, 12 серпня.

Російські ЗМІ пишуть, що навесні 2021 року у цьому ж будинку обвалилася цегляна кладка на одній із стін. Після цього влада зобов’язала відремонтувати будинок.

Окупанти кажуть, що потрібної суми не знайшли. Стверджують, що жоден підрядник не готовий братися за це замовлення. Також говорять, що руйнуватися стіна будинку почала через високу вологість, адже у тому крилі розташовані душові.

Повідомляють, що будинок побудували ще в середині 60-х років. Раніше там був гуртожиток, потім будинок зробили багатоквартирним. Серед нових причин обвалення п’ятиповерхівки називають саме її старий стан. Під час цієї аварійної ситуації евакуювали 40 людей.

Журналіст Денис Казанський пише, що відео обвалу стіни будинку у росЗМІ публікують без звуку.

Але саме коментар жінки за кадром є показовим: “За що мій син під кулями?! Ось за це?!”

 Читайте також:
В російському Омську військкомат закидали коктейлями Молотова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна