В Маріуполі самоліквідувалися двоє російських робітників-мародерів, ще двоє у важкому стані

У тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі двоє російських робітників-мародерів на смерть підірвалися на міні, ще двоє – у важкому стані.

Про це в понеділок, 8 серпня, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в телеграмі.

“У неділю о 19:07 в будинку №2 у кварталіі Азов’є Приморського району пролунало три вибухи. Мінус два російських робочих бурята – підрядника і ще двоє в важкому стані. Влізли мародерити – нарвались на мінометні міни з часів оборони Маріуполя. Не шкода від слова зовсім. Маріуполь мститься”, – написав Андрющенко.

Він також зазначив, що у Лівобережному районі ввечері неділі у приватному секторі знову виникла стрілянина між росіянами та “днрівцями”.

“Цього разу не розподілили награбоване. За попередньою інформацією, один росіянин легкопоранений та за це п’ять “днрівців” заарештовано. Сподіваємось на швидку розправу російського військового недоправосуддя”, – уточнив радник мера.

Крім того, він повідомив, що термінова ексгумація, яку незаконно проводять загарбники, привела до жахливих результатів.

“Через порушення могил частини тіл людей розтягали звірі по вулицях. Така картина знов стає типовою”, – зазначив Андрющенко.

Читайте також:
У лікарнях окупованого Маріуполя – нестача медикаментів, помирає кожен четвертий пацієнт, – радник мера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна