“Росіян розриває на шматки”: снайпери ДШВ задоволені гвинтівками Barrett в бою

Військовослужбовці одного із підрозділів ДШВ, які виконують бойові завдання на Слов’янському напрямку, розповіли про успіхи у снайперській і контрснайперській боротьбі з окупантами завдяки надходженню сучасних зразків західного озброєння в підрозділи ЗСУ. 

Їхні розповіді переповіла пресслужба Міноборони України в середу, 3 серпня.

Так, ці фахівці озброєні американськими далекобійними снайперськими гвинтівками M171 та M107 A1 (50 BMG) Barrett калібром 12,7×99 мм.

“Аналогів такої зброї у росіян немає. Тому більшість дуелей із нашими снайперами, озброєними гвинтівкою Barrett, вони програвали!” – кажуть наші захисники.

Це універсальна й потужна зброя, її можна ефективно застосовувати в класичному снайперському полюванні, в засідках, знешкоджувати технічні засоби ворога, при укріплені позиції. 

“Коли вели вогонь із гвинтівок Barrett по ворожих БТРах на відстані до 1 км, екіпажі рашистів розривало на шматки, а самі БТР загорялись”, – розповідає десантник-снайпер Володимир. 

“Для нас потужна зброя союзників — додаткова можливість завдати ворогу суттєвих втрат і захистити себе від його підступних дій. Barrett на наших позиціях психологічно пригнічує і деморалізує окупантів, а нам додає впевненості і рішучості в бою”, – каже інший військовий. 

Читайте також:
“… І ми їх почали знищувати один за одним”: снайпери 79-ї бригади показали, як ліквідовують окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна