У РФ арештували заступника командувача Південного військового округу Віктора Воронова

У Російській Федерації арештували за звинуваченням у корупції заступника командувача Південного військового округу Віктора Воронова.

Про це в п’ятницю, 29 липня, інформує “Радіо Свобода”.

Рішення про арешт Воронова ухвалив 29 липня Південний окружний військовий суд у Ростові-на-Дону (РФ).

61-річного генерал-лейтенанта підозрюють у використанні двох мільйонів рублів із бюджету для облаштування власного будинку.

Віктор Воронов відповідає в окрузі за матеріально-технічне постачання.

Йому висунули звинувачення у зловживанні посадовими повноваженнями, отриманні хабара, підбурюванні до шахрайства та шахрайстві в особливо великому розмірі.

За це йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Сайт міністерства оборони РФ вказує, що Воронов у різний час обіймав посади заступника командувача військ Західного військового округу та Північного флоту, відповідаючи там і там за матеріально-технічне забезпечення.

Коли його призначили на посаду в Південному окрузі – не повідомляється. Його позицію у справі суд не наводить, проте відомо, що на початку серпня буде розглянуто апеляцію на його арешт.

Читайте також:
В Україні ліквідований російський військкор і блогер Дмитро Леонтьєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна