Росія хоче запустити пором з Керчі. Але невідомі розкрадають залізничне полотно

Російські окупаційні війська намагається відновити поромне з’єднання Керч-Єйськ та нарощує угруповання авіації на території окупованого Криму.

 Про це повідомила пресслужба ВМС у четвер, 28 липня. 

“Ворог намагається відновити паромне з’єднання Керч-Єськ, нарощує угруповання авіації на ТОТ АРК”, – йдеться в повідомленні. 

Як відомо, Керченська поромна переправа з’єднувала Крим і Краснодарський край РФ через Керченську протоку. Здійснювала перевезення пасажирів, автомобілів та вантажних залізничних складів. Пороми курсували між портами “Крим” та “Кавказ”. У 2014 році переправа використовувалася Росією для перекидання військ до Криму. 

Разом з тим, у мережі в кримських телеграм-каналах з’явилися фото та повідомлення – невідомі потихеньку розкрадають залізничне полотно, яке веде до залізничної поромної переправи.

Читайте також:
На ротонді навпроти Керченського мосту зобразили його майбутнє

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна