Президент призначив нового голову Чернівецької ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької обласної державної адміністрації.

Про це у п’ятницю, 15 липня, повідомив заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко.

“Він замінить Сергія Осачука, який з 2019 року керував регіоном. Вдячні пану Осачуку за його плідну роботу особливо зараз, у умовах воєнного стану, коли Чернівецька область стала прихистком для тисяч наших громадян, які вимушено залишили свої домівки”, – написав Тимошенко. 

Він підкреслив, що Чернівецька область – справжній логістичний хаб, тому завдання перед Русланом Запаранюком – це злагоджена робота митниці, що не перешкоджає руху гуманітарних вантажів, облаштування пунктів пропуску на державному кордоні, надання соціальних послуг тимчасово переміщеним особам.

Довідково:
Руслан Васильович Запаранюк народився 1974 року в с. Нижні Станівці Вижницьконо р-ну Чернівецької області. У 1997-му закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича (спеціальність «фізик, викладач»), у 2003 році – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність «економіст з обліку та аудиту»).
Працював на різних посадах у фінансовому секторі Чернівецької області. З липня 2014 року до цього часу – начальник філії Чернівецького обласного управління АТ «Державний ощадний банк України».

Читайте також:
Замість випускного: чернівецькі ліцеїсти купили два кисневі концентратори для обласної лікарні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна