В Мелітополі окупанти розташовують військову техніку в житлових кварталах

У Мелітополі Запорізької області російські окупанти розташовують військову техніку в житлових кварталах.

Про це в п’ятницю, 8 липня, в ефірі національного телемарафону сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає “Укрінформ”.

“Буквально кілька годин тому надійшло повідомлення про те, що доступ до одного з мікрорайонів міста – Новий Мелітополь, де у мирний час мешкало понад 30 тис. населення – перекрито. Через те, що під мостом, шляхопроводом рашисти розгортають свою ППО. Вони розподіляють озброєння по житлових кварталах після того, як військову базу було розбито”, – сказав Федоров.

За його словами, ситуація у місті тривожна. Військові РФ не очікували наступу українських Збройних сил.

“Місто повністю блокується. По кілька годин не випускають людей із міста. Перекривають перехрестя. З’явилося багато якоїсь поліції, ФСБ. Мешканці Мелітополя – це заручники терористів”, – наголосив міський голова.

Нагадаємо, напередодні Федоров заявив, що 3 липня ударами по базі російських військових у тимчасово окупованому Мелітополі Збройні сили України ліквідували близько 200 ворогів, поранені ще 300.
Місто тимчасово захоплене російськими військовими наприкінці лютого.

Читайте також:
У Мелітополі фермери отруїли окупантів, що крали черешню, – мер

“Нескучна самоліквідація”: російські війська атакували свої ж позиції, – Запорізька ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна