Канада запровадила санкції проти патріарха Кирила, речниці МЗС РФ Захарової і пропагандистки Скабєєвої

Канада запровадила персональні санкції проти ще 29 осіб у зв’язку з агресивною війною Російської Федерації проти України.

Про це в п’ятницю, 8 липня, інформує “Європейська правда”.

У повідомленні уряду зазначили, що до санкційного списку додали ще 29 осіб – представників російських джерел дезінформації та пропаганди, та 15 компаній, залучених до цієї діяльності.

Зокрема, у списку – Володимир Гундяєв (Кирил), речниця міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, пропагандистка Ольга Скабєєва.

До переліку юридичних осіб, на яких накладають санкції, потрапили “Роскомнадзор”, “Россия 1”, “НТВ”, “Россия 24”, Vesti.Ru, RT, Sputnik, “Россотрудничество”, інформагентства ТАСС і REGNUM, “Газпром медіа”, “Национальная медиа группа”, Всероссиийская государственная телевизионная и радиовещательная компания, “Смотрим”.

Читайте також:
ЄС розробляє законодавство для конфіскації активів РФ на користь України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна