Українські військові відбили наступ ворожої ДРГ на Херсонщині, – ОК “Південь”

Російські військові минулої доби намагалися прорватися в тил українських захисників у районі Добрянки та здійснити штурм у напрямку Миролюбівки Херсонської області – безуспішно.

Про це вночі в четвер, 7 липня, поінформувала пресслужба  Оперативного командування “Південь”.

У районі Добрянки диверсійно-розвідувальна група до десять осіб вранці (6 липня) здійснила спробу проходу в тил наших підрозділів. Втративши 5 “рашистів” вбитими і одного пораненим, відійшла назад.

А в другій половині дня противник силами до стрілецького взводу здійснив спробу штурмових дій у напрямку Миролюбівки, поблизу Добрянки. Успіху не мав, відступив”, – йдеться в повідомленні.

На півдні ЗСУ знищили 38 росіян, один танк Т-62, два мінометні комплекси 120-го калібру “Сані”, дві одиниці броньованої та чотири – автомобільної техніки.

Також ліквідовані три  склади боєприпасів на Миколаївщині та один склад пально-мастильних матеріалів в Херсоні.

Читайте також:
На Херсонщині росіяни спалили лани пшениці, а на Криворіжжі атакували поле з сонячними батареями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна