ЗСУ завдали ворогу втрат на Краматорському напрямку і змусили росіян відступити, – ГШ

Українські військовослужбовці на Краматорському напрямку відтіснили ворога, завдавши йому значних втрат.

Про це вранці в середу, 6 липня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“На Краматорському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Сіверська та Григорівки.

Українські воїни завдали ворогу значних втрат під час його спроби наступу в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Білогорівка та Григорівка. Окупанти відійшли”, – йдеться в повідомленні.

На Слов’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів. Здійснив обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії поблизу Краснопілля та Богородичного.

Українські захисники відбили ворожий штурм та відкинули окупантів назад у районі населеного пункту Долина. Противник веде штурмові дії поблизу Мазанівки, бої тривають.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював позиції ЗСУ і артилерії різних калібрів поблизу Берестового, Білогорівки, Травневого, Шумів і Нью-Йорка. Завдав авіаудару в районі Вуглегірської ТЕС. За підтримки артилерії вів штурмові дії у районі Новолуганського, успіху не мав, відійшов. Українські воїни зупинили ворожий наступ у районі Спірного та відбили атаку неподалік Вершини.  Завдали окупантам втрат та відкинули назад. Противник намагається провести перегрупування.

Загарбники наступають в районі Луганського, бойові дії тривають.

На АвдіївськомуКурахівськомуНовопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдавав авіаційних ударів неподалік Авдіївки.

Читайте також:
Понад 36,5 тис. “хороших росіян”: Генштаб оновив статистику втрат окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна