На тимчасово окупованій Луганщині працюють партизани

У тимчасово окупованому Новопскові Луганської області підпільники розклеїли листівки з попередженнями для російських загарбників та місцевих колаборантів.

Про це у фейсбуці повідомив Департамент міжнародної технічної допомоги Луганської облдержадміністрації у понеділок, 27 червня.

“Партизани Луганської області нагадали окупантам та колаборантам у славному місті Новопсков, що на українській землі їх чекає тільки смерть. Луганська область не здається. Наші земляки чинять спротив ворогу та чекають на звільнення Луганщини. Новопсков – це Україна!”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, як обіцяють підпільники в одній з листівок: «Кожного колаборанта буде знайдено та покарано! Партизани Луганської області вам це обіцяють! Новопсков – це Україна!». «русский оккупант, здесь тебя ждет только смерть!», – попереджають в іншій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна