3-й полк спецпризначення показав знищення колони російської техніки на Донеччині. ВІДЕО

3-й окремий полк спеціального призначення ССО ЗСУ імені князя Святослава Хороброго показав знищення колони російської техніки на Донеччині, зокрема машин реактивних систем залпового вогню.

Про це йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці 3 опспп.

ССО коригували – артилеристи ЗСУ знищували.

“Не секрет, що артилерія противника має перевагу над нашою. Відтак, вона завжди є пріоритетною ціллю українських воїнів. І особливо, коли мова йде про системи великого калібру.

Розвідники ССО України на Донеччині виявили колону ворога, що налічувала шість РСЗВ “Ураган”, транспортно-заряджаючі машини, бензовози, вантажівки, машини управління вогнем, БТР та БМП.

Вдало навівши артилерію, воїни ССО корегували вогонь українських гармат, поки ті розносили ворожу техніку на шмаття”, – ідеться в коментарі “Святославового” полку.

Читайте також:
За добу ЗСУ знищили понад 20 ворожих танків: статистика від Генштабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна