Nike повністю йде з російського ринку

Компанія Nike – американський виробник спортивного взуття та одягу – вирішила піти з російського ринку: сайт і додаток Nike будуть недоступні в Росії.

Про це йдеться у заяві на російському сайті Nike.

“Компанія Nike Inc. прийняла рішення піти з російського ринку. У зв’язку з цим сайт Nike.com та мобільний додаток Nike більше не доступні в цьому регіоні”, – йдеться у повідомленні.

“Магазини Nike нещодавно тимчасово закрилися і більше не відкриються”, – додали в компанії.

“Nike прийняла рішення залишити російський ринок. Нашим пріоритетом є забезпечення повної підтримки наших співробітників і відповідальне скорочення наших операцій протягом найближчих місяців”, – йдеться у листі компанії.

Компанія Nike – американський виробник спортивного взуття та одягу – не продовжила договір з найбільшим франчайзі в Росії Inventive Retail Group. IRG буде змушена закрити усі свої магазини під брендом Nike.

Читайте також:
Євросоюз розкрив перелік 65 осіб і 18 компаній, що потрапили під санкції за війну РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна