На Рівненщині – смертельна ДТП за участі військових

На Рівненщині трапилась аварія за участю легкового автомобіля з українськими військовими, який зрізався в вантажівку-кран.

Про це повідомляє пресслужба поліції області у четвер, 16 червня.

ДТП трапилась близько 7:30 біля села Привільне Дубенського району на трасі Київ – Чоп.

Слідчо-оперативна група поліції області встановила, що 60-річний водій  вантажного автокрану «ЗІЛ», виїжджаючи  з другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого в нього врізався автомобіль «Skoda Rapid».

“Унаслідок ДТП загинув 22-річний водій легковика, житель Острога. 21-річного пасажира, жителя Миколаєва, із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. Обоє молодих чоловіків — військовослужбовці”, – йдеться в повідомленні. 

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини смертельної ДТП. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюватиме спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 113 – 16.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна