Фон дер Ляєн прийшла до поранених українських воїнів

 

Очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, яка перебуває з візитом у Києві, відвідала в госпіталі поранених на фронті українських бійців.

Відео цієї зустрічі вона опублікувала у своєму твітері, повідомляє “Європейська правда“.

“Я відвідала солдатів, які одужують у шпиталі в Києві. Попри травми, їхній дух не зламаний. Їхня рішучість неушкоджена. Це важкі часи для України. Європа на вашому боці”, – наголосила фон дер Ляєн.

Як писала “Новинарня“, у суботу, 11 червня, Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до Києва. Вона заявила, що переговори з президентом Володимиром Зеленським дозволять “фіналізувати оцінку заявки” України на вступ у Євросоюз до кінця наступного тижня.

Зеленський, своєю чергою, зазначив, що від того, чи надасть ЄС Україні статус кандидата на вступ, залежить майбутнє європейського проєкту.

Читайте також:
Європарламент схвалив резолюцію, закликавши ЄС надати Україні статус кандидата на вступ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна