Україна здатна витіснити Росію з Донбасу, – міністр оборони Великої Британії в Києві

До Києва з візитом прибув міністр оборони Великобританії Бен Воллес. Він зустрівся Володимиром Зеленським та заявив, що його країна бачить здатність України витіснити загарбників із Донбасу.

Відео зустрічі оприлюднено в телеграм-каналі президента України у п’ятницю, 10 червня.

“Я бачу багато спільного в нашій історії. По-перше, набагато чисельніша армія супротивника, фашистський режим. Дійсно, ми зараз бачимо, що Україна здатна витіснити Росію з Донбасу. Ми бачимо, що режим той, про який я вже сказав, він на межі колапсу, принаймні що стосується воєнної потуги. Вони зараз на межі виснаження”, – вважає Воллес.

Володимир Зеленський відзначив, що постійно контактує з прем’єр-міністром Сполученого Королівства Борисом Джонсоном, а український і британський уряди також перебувають на стабільному звʼязку.

“Вдячний Великій Британії, уряду, премʼєр-міністру. Війна – це великий прояв того, хто наші справжні друзі. Друзі і партнери. Тому, я вважаю, що це саме Великобританія”, – зазначив Зеленський.

“Зброя, фінанси, санкції – три речі, в яких послідовно показує лідерство Великобританія”, – зазначив глава держави.

Читайте також:
Друг України Джонсон зберіг посаду глави уряду Британії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна