Попри перевагу ворога в артилерії, ЗСУ витісняють окупантів із Сєвєродонецька, – ГУР

У Сєвєродонецьку Луганської області російські окупанти переважають українських захисників у артилерії, проте ЗСУ поступово витісняють ворога з міста.

Про це в понеділок, 6 червня, заявив начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов, інформує пресслужба відомства.

“На сьогодні це “найгарячіший” напрямок російсько-української війни, де наші захисники у важких боях знищують ворога. На певних ділянках відзначається десятикратна перевага противника в артилерії. Попри це, ми поступово витісняємо окупантів з міста”, – сказав Буданов.

Нещодавно він проінспектував роботу підрозділів ГУР МО в місті Сєвєродонецьк.

За даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти, станом на ранок 6 червня, продовжували штурм міста.

Ворог протягом минулої обстрілював наші війська з мінометів та артилерійських систем різного типу. Постраждала також цивільна інфраструктура в районах Метьолкіного, Борівського, Устинівки, Тошківки та інших.

Читайте також:
“Дещо привезли військовим”: Зеленський з’їздив у Лисичанськ і Соледар

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна