У Херсоні колаборанти заявили про перехід на російську банківську систему

Херсонські колаборанти заговорили про перехід на російську банківську систему.

Про це у вівторок, 31 травня, повідомляє херсонське видання “Мост”.

“Проросійський колаборант Кирило Стремоусов заявив про перехід Херсонської області на російську банківську систему. Про це він сказав одному з російських пропагандистських ресурсів”, – йдеться у повідомленні.

За словами Стремоусова, перехід на банківську систему РФ має відбутись “найближчим часом”. І цьому мають допомогти триваючі роботи з “переходу на російський зв’язок”.

Своєю чергою, як зазначив у фейсбуці депутат Херсонської облради, радник голови ОВА Сергій Хлань, через те, що російські окупанти вимкнули 30 травня український інтернет і мобільний зв’язок, відповідно немає мобільного банкінгу, немає можливості переказувати гроші, отримати їх, розрахуватись. Цим також користуються загарбники, змушуючи переходити на їхню банківську систему.

Читайте також:
Спротив Херсона: російський прапор на набережній зняли, а трос для підйому перекусили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна