Російські командири брешуть Москві про “перемоги” в Україні. ПЕРЕХОПЛЕННЯ СБУ

Командири російської армії повідомляють у Москву неправдиву інформацію про нібито “перемоги” в Україні.

Про це свідчать перехоплені СБУ розмови окупантів, оприлюднені у четвер, 26 травня.

“Окупанти зазнають на війні нищівних втрат, але продовжують звітувати у кремль про свої “успіхи”. Наприклад, про «взяття» с. Довгеньке Ізюмського району на Харківщині. Загарбники відзвітували про його захоплення ще наприкінці квітня. Хоча насправді село перебуває під контролем українських захисників, і за нього досі точаться бої”, – зазначають у спецслужбі.

Перехоплена розмова окупанта з його матір’ю свідчить, що про взяття села Довгеньке російські загарбники повідомляли своєму командуванню ще три тижні тому.

“Понимаешь, в чем прикол? Тут же были разборки: мы если типа Долгенькое не берём, на комдива две, вот три уголовки сейчас висит, его сажают. И всё! А смысл в том, что Долгенькое ещё 3 недели назад же доложили, что мы его взяли. А мы, вон, за него воюем”, – розповідає російський загарбник.

Читайте також:
“Зґвалтували жінку, відрізали їй язик”: росіянин хизується дружині злочинами армії РФ в Україні, – перехоплення СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна