Президент надав почесну відзнаку 26-й артилерійській бригаді

Президент Володимир Зеленський відзначив почесною відзнакою “За мужність та відвагу” 26-ту артилерійську бригаду ЗСУ імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Відповідний указ №356/2022 опублікований на сайті глави держави 22 травня.

“З метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України постановляю: відзначити почесною відзнакою «За мужність та відвагу» 26 артилерійську бригаду імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Сухопутних військ Збройних сил України”, – ідеться в указі.

Як відомо, 26 абр базується в місті Бердичів Житомирської області, входить до складу оперативного командування СВ “Північ”. Зараз виконує бойові завдання на передовій.

У середині травня з’явилося офіційне підтвердження, що наша українська арта вже працює на американських гаубицях М777.

Нагадаємо, в День піхоти, 6 травня, президент Володимир Зеленський заснував почесну відзнаку “За мужність та відвагу” для відзначення бойових звитяг особового складу військових частин Збройних сил України та інших військових формувань, мужності та героїзму, виявлених військовослужбовцями в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна