Рашисти з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї Україні, – СБУ

Російські загарбники заздрять, що в українських військових є “Байрактари” і з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї Збройним силам України.

Про це в вівторок, 17 травня, інформує пресцентр Служби безпеки України з посиланням на нове аудіоперехоплення.

Так, у розмові зі своїм товаришем російський контрактник, який воює на Запоріжжі, бажає для своєї армії таких самих ударних безпілотних літальних апаратів.

“Вони “пташку” запустили, вона літає, все бачить, наводить, і вони х***рять по нас. Працюють вночі. Їхні “пташки” політали, просвітили, координати скинули, а ті нас в**бали нас “Ураганами”, “Смерчами”, – говорить окупант і додає, що в армії РФ “нічого такого й близько немає”.

Він сам насміхається з фрази про “велич” РФ, бо навіть прості квадрокоптери загарбники просять у спонсорів.

Російські військові з жахом слідкують за новинами про нові поставки іноземної зброї на потреби ЗСУ: “Пацани там по новинах читали: поляки Україні поставили чи то 2 000, чи то 200 одиниць танків. Ну, зараз вони будуть оснащувати… Це буде просто жопа”.

“Напевно, ці окупанти ще не читали новин про нові гармати і ленд-ліз. Тож попереду у них багато відкриттів. Не тільки в новинах, але і на полі бою”, – додають в СБУ.

Читайте також:
Воїни 45 оабр показали ефектне знищення ворожого складу боєприпасів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна