Військовий РФ зізнався матері, як розстріляв українського полоненого. ПЕРЕХОПЛЕННЯ СБУ

Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення, у якому військовий російської федерації зізнається у розстрілі військовополоненого.

Про це пресцентр СБУ повідомив у п’ятницю, 13 травня.

Спецслужба документує, як загарбник власноруч фіксує свої злочини для міжнародних судів: зізнається матері, що розстріляв українського військовополоненого в спину.

“Он там в туалет хотел сильно. Ему сказали: «Сейчас домой поедешь. Иди, говорит, в туалет сходи, и поедешь». Всё, он пошёл – мы его в спину…” – цитує СБУ військового РФ.

“Це шокувало навіть його відверто проросійську матір. Вона спробувала вийти із розмови звичним пропагандистським наративом: «Вот они так и делают, сволочи… своих расстреливают». Втім, син цинічно уточнив: «Та нет, это мы его расстреляли», – зазначили в СБУ.

У спецслужбі наголосили, що проводять системну роботу, пов’язану зі збором доказів щодо жорстокого поводження окупантів з військовополоненими. У тому числі, завдяки перехопленим розмовам.

Читайте також:
Росіяни вбили матір на очах у дітей, тому що вона “тоже враг”, – перехоплення СБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.