У Херсоні окупанти хочуть розмістити у покинутих квартирах своїх військових, – ГУР

Окупанти в Херсоні хочуть розмістити у покинутих квартирах своїх військових. Вони вже шукають списки покинутих квартир, де планують розміщувати своїх військових.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України у понеділок, 9 травня.

“В окупованому Херсоні рашисти намагаються навести “російський порядок”, спрямований на підтримання окупаційного режиму. Від голів ОСББ мікрорайонів “Таврійський” та “Житлоселище” вимагаються списки порожніх квартир. В них планується розміщення російських військовослужбовців та співробітників спецслужб”, – йдеться у повідомленні.

Також збільшується кількість блокпостів та пересувних патрулів.

Жителів переконують, що просування з боку ЗС України в напрямку Херсону не буде. “А отже, потрібно прийняти дану реальність і працювати під керівництвом “нової влади””, – зазначили у ГУР.

Повідомляється також, що нещодавно в Херсон прибув так званий “голова ДНР” Денис Пушилін.

Очікується, що його прибуття пов’язане з організацією антиукраїнських провокацій до 9 травня, а також розв’язання питання “зміни статусу” Херсону.

Читайте також:
На Херсонщині росіяни намагаються створити систему обласних департаментів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна